Ajankohtaista

1.1.2021 Gordon Ramsey-tuotanto Jeriksella joulukuussa 2020

Snowhow oli mukana tekemäsäs Gordpn Ramseyn TV-tuotantoa Jeriksella marras-joulukuussa 2020. Hienoja talvisia juttuja lumen ja jään tiimoilta maailmanmatkaajan kuviin ja tunnelmiin.

22.2.2020 Polar Bear Pitching

Snowhow on tehnyt Oulun Polar Bear Pitching-tapahtuman "areenan" Oulun toron rannan jäälle 2016-20120. Nyt Pitching on jäänyt koronatauolle 2020 alkaen. Saas nähdä milloin seuraavan kerran sukelletaan Oulujoen suiston jäisiin aaltoihin puhumaan!

12.12.2019 Northern Lights Ranch, Levi

Snowhow rakentaa kolmatta kertaa Northern Lights Rancia Levillä. Ranch on upea revontulien katselupaikka, jossa on lumikappeli jääsisustuksineen. 

8.1.2016 Oulun Nallikarin talvikylään nousee. Avajaiset on 13.2.2016

Snowhow rakentaa jälleen Oulun Nallikarin talvikylään. Avajaiset on 13.2.2016.

6.1.2016 Japanilainen tv-yhtiö tilasi Snowhow:lta jääpolkupyörän

Japanilainen tv-yhtiö tilasi Snowhow:lta jääpolkupyörän visailuohjelmaansa. Ohjelmaa kuvataan Suomessa tammikuussa.

25.2.2015 Snowhow lavastaa ja somistaa talvivaatemainosta Kuusamossa

Snowhow mukaan tekemään lavasteita ja somistuksia kansainvälisen talvivaatevalmistajan mainokseen. Mainoskampanja kuvataan Kuusamossa maaliskuun alussa.

21.2.2015 Snowhow rakentaa Polar Bear Pitching -tapahtumaan

Snowhow tekee ja somistaa avannon rakenteineen Polar Bear Pitching -tapahtumaan Oulussa 25.2. www.pitchfestoulu.com/polarbear.

20.2.2015 Nautilo joutui föhn-tuulen riepottelemaksi

Nautilo-toes kärsi hieman Oulussa puhaltaneen, lämpimän föhn-tuulen seurauksena. Teoksen jääikkunoita ja äänitekniikkaa korjattiin, jotta näyttelyä voidaan jatkaa suunnitelmien mukaan 15.3. saakka.

17.2.2015 Kemin Lumilinnan 20 v. juhlanäyttelyssä mukana Seppo Mäkisen kuvia

Kemin Lumilinnan 20 v. juhlanäyttelyssä mukana Seppo Mäkisen kuvia Lumilinnan alkutaipaleelta. Näyttely esittelee Lumilinnan 20-vuotista historiaa lehtileikkeinä ja kuvina. Onnea Kemin väelle hienon projektin vetämisestä jo 20 vuoden ajan!

16.2.2015 Hintan Koululla onnistunut Lumiterapia

Hintan Koululla onnistunut Lumiterapia! Päivän aikana alumisokkeloa ja veistoksia teki noin 400 innokasta koululaista sekä heidän vanhempiaan ja opettajia. Hauskaa oli!

5.2.2015 Nallikarin Talvikylä valmis

Nallikarin Talvikylä valmis. Snowhow rakensi yhdessä Nallikarin Vauhtipuiston kanssa talvikylän, joka avataan 14.2.

23.1.2015 Seppo Mäkisen "Nautilo"-installaatio avattu

Seppo Mäkisen "Nautilo"-instalaatio avattu Checkpoint Leonardo-näyttelyssä Oulun Taidemuseolla. Snowhow rakensi ja suunnitteli osana näyttelyä olevan installaation, joka on sukelluskypärän muotoinen teos. Teos sisältää äänitaiteilija Petri Kuljuntaustan äänimaailman ja kuvataiteilija Kristiina Ljokkoin kuvamaailman jäähän upotettuna. Installaation rakentamisesta ja taiteilijoiden näkemyksistä nähtävillä YouTube-video.

4.12.2014 Syötteen hotellille Artic Spa

Syötteen hotellille Artic Spa. Snowhow teki Syötteen hotellin Artic Spahan upeat valaistut jääseinät ulkona olevien porealtaiden ympärille.

20.1.2014 Sotšin olympialaisista tarjouspyyntö

Sotšin olympialaisten kisaorganisaatio lähetti Snowhow:lle tarjouspyynnön. Luonnostelimme vastaukseksi jäähalliin rakennettavan lumi- ja jääfantasiamaailman.

17.1.2014 Oulun Nallikarin Talvikylä avataan hiihtolomille 15.2.

Oulun Nallikarin Talvikylä avataan hiihtolomille 15.2.

8.1.2014 Syötteen jääurut valmistumassa

Syötteen jääurut ovat valmistumassa, vaikkakin pakkasten puute on sotkenut aikatauluja. Teos on upea valo- ja ääniteos. Tervetuloa soittamaan jääurkuja!

2.1.2014 Oulun torin lumimaailma on valmis

Oulun torin lumimaailma on valmis. Torilla on liukumäki sekä interaktiivinen valo- ja äänimaisema. Lumimaailma on toiminnassa läpi talven niin kauan kuin säitä riittää.

15.2.2013 Nallikarin Talvikylä on valmis

Nallikarin Talvikylä on valmis. Talvikylä avataan yleisölle la 16.2. klo 11.00. Kylässä on mm. liukumäkimaailma, sokkelo- ja tunnelimaailma, husky-ajelua ja paljon muuta hauskaa talvista ajanvietettä ja aktiviteettiä. Tervetuloa viihtymään! http://www.talvikyla.fi/

15.2.2013 Meri City Tunturi lumimaailmat 2013 ovat valmiit

Meri City Tunturi -lumimaailmat ovat valmiit ja valmiina ottamaan yleisöä vastaan. Lumirakenteita on tehty Oulun Torille, Nallikariin ja Syötteen alueelle. Lumimaailmoissa on hauskaa ja hienoa talvista toimintaa sekä lumen ja jään fantasiaa! Lumimaailmoissa on valo- ja äänimaisemaa. Lumimaailmat on suunnitellut Snowhow yhteistyössä SAIKA Designin kanssa. Valosuunnittelun on tehnyt Henriikka Pihlajaniemi Oulun Yliopiston Arkkitehtuurin osastolta. www.mericitytunturi.fi/

27.1.2013 Hailuotoon lumi- ja ääniteos Kiemura

Hailuotoon tehdään SAIKA Designin Mikko Kannisen ja Tiina Sainilan suunnittelema lumiteos Kiemura helmikuun puolivälissä. Lumiteos on interaktiivinen, hauska, talvinen leikkipaikka lapsille ja lapsenmielisille. Teos rakennetaan Hailuotolaisten toimesta. Snowhow toimii projektin asiantuntijana ja opastajana. http://www.haiart.net/read.php?id=5229796

20.1.2013 Meri City Tunturi -teosten rakentaminen alkaa

Meri City Tunturi -hankeen tiimoilta rakennetaan lumimaailmoja kolmelle paikalle: Oulun tori, Nallikari ja Syöte. Snowhow rakentaa City-teoksen Oulun Nallikariin. Teos on lumirakenteinen, kaupunkimainen miljöö, jossa on lapsille ja perheille kaikenlaista hauskaa talvista aktiviteettia: Snow Tubing -liukumäet, poroja, Husky-ajelua ym. Teokseen tulee kahvio, nuotiopaikka ja erilaisia aktiviteetteja ja toimintaa.

Snowhow on suunnitellut myös muut Meri City Tunturi -lumimaailmat. Oulun torille tulee Tunturi-teos, jossa on liukumäkimaailma, kiipeilyseinä ja kulttuuriesityksiä palveleva näyttämö. Iso-Syötteelle nousee merihenkinen teos, jonka yhteydessä opetetaan lumirakentamista paikallisille toimijoille. Meri-teos nousee Syötteen laskettelukeskukseen keskeiselle paikalle lasten leikkimaan viereen. www.mericitytunturi.fi/

14.1.2013 Syötteen lumirakennustyöpaja 21.-25.1.2013

Syötteellä tehdään jääiglu ja jääurut työpajassa 21.-25.1.2013. Työpajassa opetellaan ilmamuotin käyttöä jäärakentamisessa sekä valojen ja äänien yhdistämistä lumi- ja jäärakenteeseen. Työpajaa vetää ja suunnittelee Snowhow sekä Pohjois-Suomen parhaat valo- ja ääniasiantuntijat.

11.1.2013 Meri City Tunturi -suunnitelmat ovat valmiit

2013 Meri City Tunturi -teosten suunnitelmat ovat valmiit. Teokset valmistuvat ennen hiihtolomia ja teosten yhteydessä on useita tapahtumia Porokarnevaaleista Lumiterapiaan helmi-maaliskuussa 2013.